A homonnai községi polg. és f. ker. iskola ...
Správa o úradnom zoštátnení Humenskej meštianskej a vyššej obchodnej školy na Humenskú štátnu meštiansku a vyššiu obchodnú školu od 9.04.1902 na základe ministerského nariadenia č.93541/1901. Riaditeľ školy - Jozef (József) Kovács. Počet študentov okolo 280-300.