Búcsuestély - T-h
Referát z rozlúčkového večierka evanjelického reformovaného kňaza Ladislava (Lászlo) Réza, ktorý bol zorganizovaný na jeho počesť pri príležitosti odchodu z Humenného, kde pôsobil aj vo funkcii zodpovedného redaktora a zakladateľa týždenníka Homonna és Vidéke. Humenné -13.04.1902. Menovaný nastupuje do Rožňavy. Prehľady rečníkov, ktorí na slávnosti vystúpili.