Eső után köpönyeg - X.y
Autor článku X.y. [ostáva na prebádanie] polemizuje s autorom "OOO" z č.17/1902, ktorý kritizuje predstavenstvo židovskej náboženskej obce v Humennom. Chasidizmus ako prúd novodobého židovského náboženstva.