Öngyilkosság
Správa o samovražde umeleckého stolára z Humenného Gejzu (Géza) Onczay dňa 4.05.1902. Pohreb sa konal 6.05.1902. Menovaný ukončil v Humennom rezbársku školu, bol hluchonemý, ale veľmi nadaný. V príbuzenstve bol s veľkotovárnikom Júliusom (Gyula) Hosza, ako aj profesorom meštianskej školy Jozefom (József) Hosza.