Kiss Tamás-
Informácia o plánovanej kontrole konfesijnej školy evanjelickej reformovanej cirkvi v Humennom, ktorú vykonajú 9.06.1902 duchovný Tomás (Tamás) Kiss a učiteľ Štefan (István) Szabó z Malčíc. Zamerajú sa na preverenie vedomostí žiakov z oblasti náboženstva