A varannói "Erzsébet nőegylet"-
Referát o vernisáži výstavy ručných prác, ktorú zorgnizoval ženský spolok Alžbeta vo Vranove. Otvárací prejav mal Pavol (Pál) Füzesséry. Predsedníčka spolku (Edénné?) Kéler. Vystavovalo sa okolo 100 prác v cene 6-8 tisíc korún