Egy vigécz élményiből - r.l
Nemecká poviedka preložená do maďarského jazyka. [Grafonym r.l. prekladateľa v týždenníku Homonna és Vidéke sa vyskytuje často. Zrejme ide o regionálneho autora. Ostáva na prebádanie.]