Munka után, munka előtt - --ly
Úvaha o prínose Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy ku maďarizačným tedenciám pod Vihorlatom pri príležitosti slávnostného ukončenia školského roku 1901/1902 dňa 29.06.1902. Úspechy školy na poli osvetovom.