Kerületi kettéválasztás
Správa o pripravovaní rozdelenia cirkevného gréckokatolíckeho obvodu Medzilaboriec, kam spadá 16-17 obcí. Vzniknúť má obvod Výrava, kam je plánovaný do funkcie dekana gréckokatolícky farár z Krásneho Brodu Eduard (Ede) Gerberi.