Dr. Klein G...
Správa o tom, že rodák z Humenného rabín a vysokoškolský profesor v Stockholme G. Klein prišiel v júni 1902 do Humenného na návštevu príbuzných. Menovaný je nositeľom vyznamenania "rytier radu severnej hviezdy".