Szinház
Kritika (v prevažnej miere kladná) venovaná divadelnej spoločnosti, ktorá pod vedením riaditeľa Péter Deák v čase od 12.-18.07.1902 predvádzala svoj repertoár v Humennom. Divadelné hry, operety, herci a herečky.