Utólagos nyugta és köszönet
Text verejného poďakovania Humenského katolíckeho kruhu ako organizátora spoločenskej zábavy v Humennnom 29.06.1902 za finančné príspevky. Darcovia, ich menoslov a výška príspevku. Najviac prispeli grófka Aladárné Andrássy a Aladár Andrássy.