Dr. Thomán Dávid köszönő levele - Thomán, Dávid
Text ďakovného listu za pohostinnosť, ktorej sa dostalo penzionovanému lekárovi Dávidovi Thomán pri jeho návšteve v Humennom v júli 1902. Poďakovanie za prijatie v rodine Mándy, ako aj Humenskému graciarovému spolku židovských dievčat.