A helybeli izr. filléregylet...
Referát o mimoriadnej schôdzi Humenského grajciarového spolku židovských dievčat konanej v Humennom 29.06.1902 na počesť Dr. Dávida Thomána, penzionovaného lekára Zemplínskej župy, ochrancu spolku, pri príležitosti jeho návštevy Humenného [t.č. žil v Užhorode]. Kultúrny program a jeho aktérky.