A polgári és felső kereskedelmi iskolák évzáró ünnepélye
Referát o slávnostnom ukončení školského roku 1901/1902 v Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole dňa 29.06.1902. Účastníci. Program. Jozef (József) Kovács, riaditeľ školy - slávnostný príhovor. Odmenení študenti aj od Humenského katolíckeho spolku.