Nyilvános számadás és köszönet - Toronszky, Elek; Galle, Marcel; Schäffer, Vojtech
Verejné vyúčtovanie zo spoločenskej zábavy zorganizovanej Humenským katolíckym spolkom dňa 29.06.1902. Menoslov predplatiteľov a výška finančného príspevku. Čistý zisk 100 korún. Vyúčtovanie 1.07.1902 zverejnili Alex (Elek) Toronszky - svetský predseda, Marcel (Marczell) Galle - zapisovateľ, a Vojtech (Béla) Schäffer pokladník spolku