Képviselő választás Szobránczom
Správa o dodatočným voľbách v poslaneckom obvode Sobraniec z dôvodu úmrtia poslanca Alexa (Elek) Köröskényi. Víťazom sa stal kandidát liberálnej strany gróf Alexander (Sándor) Sztáray s víťazným počtom hlasov 1178 oproti statkárovi zo Sobraniec zastupujúci liberálno-agrárnu stranu Štefanovi (István) Csuha, ktorý získal 1121 hlasov