Áthelyezések
Správa o úradnom preložení učiteliek v lete 1902.Margita (Margit) Koszorus zo Stropkova do Sándorfalva (MR), odtiaľ do Tovarného bola preložená Mária Stumpf, Anna Szentmihály-Vayné z Tovarného bola preložená do Stropkova.