Zároünnepély
V Humenskej štátnej rezbárskej škole v školskom roku 1901/1902 predsedom dozornej komisie pri záverečných skúškach bol hlavný slúžny Humenného Mikuláš (Miklós) Haraszthy a podpredsedom Koloman (Kálman) Kelemen. Úspešní študenti boli odmenení aj finančnou čiatkou na slávnosti ukončenia školského roku dňa 31.07.1902.