Elfüstölt tizezerek
Informácia o spotrebe tabakových výrobkov a o stave odbytu, ktoré poskytol pracovník Humenskej uhorskej kráľovskej tabakovej burzy (Homonnai m.kir. dohánytőzsde) za prvý polrok 1902. Údaje štatististické.