A századik évforduló és városunk - (j.)
Týždenník Homonna és Vidéke vyzval mestské zatupiteľstvo, aby sa dôstojne pripravilo na oslavy 100. výročia narodenia Lajosa Kossutha [1802-1894], ktorý pochádzal zo Zemplínskej župy z obce Monok [MR].