Pályázók
Informácia o tom, že sa prihlásili viacerí záujemci o miesto hlavného slúžneho v Snine v r.1902 aj keď ešte nie je celkom uvoľnené [odchod do dôchodku]. Ide o týchto kandidátov: (Andor) Bajisz, barón (Lajos) Fischer, (István) Somossi, ako aj (Gyula) Durcsinszky, ktorý rozposlal obežník v ktorom žiada podporu voličov.