Házasság
Správa o tom, hlavný redaktor týždenníka Homonna és Vidéke [evanjelický reformovaný kňaz Karol Janka] sa sobáši dňa 2.09.1902 v Olasz Liszke s dcérou tamojšieho farára s Elenou (Ilonka) Abaházy.