A munkácsi megyés püspök Zemplénben
Informácia o tom, že mukačevský diecézny gréckokatolícky biskup Július (Gyula) Firczák pricestoval do obce Voľa, kde sám previedol vysviacku renovovaného kostola koncom augusta 1902 (27.08.1902 sa pohol z Užhorodu). Menoslov osobností jeho sprievodu a ich funkcie