A vizvezeték ügyéhez - Bella, Samuel
Stanovisko čitateľa, obyvateľa Rožňavy Samuela (Soma) Bellu k výstavbe mestského vodovodu. Nepovažuje za správne, že mesto chce investovať 200 000 - 240 000 korún na jeho výstavbu, keď voda z prameňov kvalitou vyhovuje, pričom voda z potoka, ktorá bude privádzaná do potrubia je menej kvalitná. Poukazuje aj na finančné zaťaženie nižších vrstiev obyvateľov mesta.