Személyi hir
Do Rožňavy pricestovali na pohreb Alberta Alexyho, rožňavského obchodníka, biskup Potisského dištriktu Pavol (Pál) Zelenka a parlamentný poslanec, statkár zo Štítnika Andrej (Andor) Szontágh - svetský predstaviteľ evanjelickej a.v. cirkvi gemerského seniorátu - dňa 5.05.1905. Zosnulý bol svetským funkcionárom cirkvi evanjelickej a.v. na Gemeri a pôsobil ako náhradný člen v školskej rade Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave v školskom roku 1887/88.[In: Výročná školská správa Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave za šk. rok 1887/87, s. 51, sign. IV. 35727]