Adomány
Gróf Dionýz (Dénes) Andrássy poskytol 2000 korún na výstavbu evanjelického reformovaného kostola v Rožňave. 7.05.1905 navštívila delegácia zostavená z predstaviteľov evanjelickej reformovanej cirkvi (Ladislav Réz, Ladislav Váry, Július Tóth) správcu grófskych majetkov, kráľovského radcu Štefana (István) Sulyovszkého v Krásnohorskom Podhradí, aby vyjadrili grófovi poďakovanie evanjelickej reformovanej obce v Rožňave.