Közigazgatási kirendelések
Správy o vymenovaniach: Barnabáš (Barna) Fáy, notár pri Sirotskej stolici v Rimavskej Sobote bol menovaný v júni 1915 slúžnym pri Okresnom slúžnovskom úrade v Rimavskej Sobote. Oskar (Oszkár) Maurer, hlavný slúžny v Rožňave nastúpil 28.05.1915 vojenskú službu a jeho zastupovaním bol poverený Aladár Alitisz z Putnoku. Zoltán Szentmiklóssy započal službu pri Okresnom slúžnovskom úrade v Jesenskom v máji 1915.