Az uj rimaszécsi plébános
Zatiaľ ešte neoverená správa, podľa ktorej Július (Gyula) Havasi, rímskokatolícky kňaz z Rožňavy, bol v júni 1915 vymenovaný za katechétu na panstvo kniežaťa Filipa Coburga v Rimavskej Seči.