Érettségi vizsgálatok
Skúšok na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave sa zúčastnilo v dňoch 4. a 5.06.1915 14 žiakov. V maturitnej komisii predsedal Emil Jurkovich, školský inšpektor. Výsledky nie sú známe. Maturitné skúšky na Evanjelickom a.v. gymnáziu v Rožňave sa budú konať v dňoch 7. a 8.06.1915. Členmi komisie budú Július (Gyula) Terray, gemerský senior a Koloman Reichenhaller.