Érettségi miniszteri biztosok
Správa o príprave maturitnej komisie, ktorá bude v júni 1915 hodnotiť vedomosti žiakov Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej. Členmi komisie budú Karol (Károly) Fillinger, bývalý riaditeľ riaditeľ Vyššej obchodnej školy v Budapesti (MR) a Ignác Sugár, tajomník Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci (MR). Boli ministrom menovaní za členov maturitnej komisie.