Hősi kitüntetések
Správy o udelení vojenských vyznamenaní v júni 1915: Arpádovi Markóovi, kapitánovi, vojenský záslužný kríž III. triedy. Ľudovítovi (Lajos) Kardosovi, poručíkovi v zálohe Signum laudis. Obidvaja pocchádzajú z Rožňavy. Zoltán Tornalyai ml., inžinier z Tornale dostal zlatý záslužný kríž a Pavol (Pál) Karhút z Tomášovej dostal striebornú medailu 5.5.1915.