Orvosválasztás
Po odchode Dr. Šimona Köhlera do dôchodku bol volbnou komisiou, ktorej predsedal podžupan Ladislav Bornemisza, zvolený za mestského sekundárneho lekára Ján (János) Schwirián z Dobšinej, ktorý dovtedy pôsobil ako obvodný lekár.