Árverési hirdetményi kivonat - Aranyossy, ?
Oznámenie Kráľovského okresného súdu v Rožňave o vyhlásení dražby č. 3641/901 týkajúcej sa nehnuteľností Samuela (Samu) Scheffera a Antona (Antal) Váradyho v katastri obce Silica. Dražba prebehne v Silici dňa 26.02.1902.