Hadi kitüntetések
Správa o vyznamenaní dvoch rodákov z Rožňavy: Dr. Imrich (Imre) Brambring, advokát, hrdinsky bojoval na severných bojiskách. [V predvojnovom období pôsobil v Advokátskej komore v Miskolci (MR)]. Pavol (Pál) Géher, poručík, viedol svoj pluk v Bánságu na juhu krajiny.