Árverési hirdetmény : Városi helypénzszedési jog bérbeaása - Tóth, Štefan
Obecný notár Štefan (István) Tóth a Juraj (György) Tomasz zverejnili 26.10.1914 oznam o vyhlásení dražby na právo výberu mestských poplatkov v Štítniku na obdobie od 1.01.1915 do 31.12.1917. Dražba sa bude konať 20.11.1914. Výkričná cena je 1000 korún.