Esküvő
Správa o sobáši kapitána domobrany Arpáda (Árpád) Gömöriho so Zlaticou (Aranka) Langhofferovou vo Vyšnej Slanej 29.10.1914. Cirkevný obrad viedol evanjelický a.v. kňaz z Gemera Aladár Egyed. Kapitán sa po vyliečení zo zranenia vracia na bojisko severného frontu.