Két évforduló
Pri príležitosti výročia úmrtia grófky Františky (Franciska) Andrássyovej sa konala zádušná omša v mauzóleu v obci Krásnohorské Podhradie 26.10.1914 a 30.10.1914 v kostole obce viedol zádušnú omšu rožňavský biskup Ľudovít (Lajos) Baláz sipeki za Karola (Károly) Andrássyho.