Az országgyűlési képviselő választók
Správa o zverejnení zoznamov voličov pre nadchádzajúce parlamentné voľby na mestskej radnici v Rožňave. Všetci občania môžu svoje pripomienky postúpiť do 15.11.1914 volebnej komisii.