A hadi kölcsön jegyzése
Prehľad finančných inštitúcií, ktoré sídlia v Rožňave a predávajú obligácie, výťažok z ktorých pôjde na konto pomoci vojsku v novembri 1914: Sporiteľňa Rožňava, Gemerská sporiteľňa Rožňava, Slanskodolinská banka, Úverné družstvo obchodníkov a živnostníkov Rožňava a Poštová sporiteľňa.