Kegyelet
Evanjelický a.v. chlapčenský a dievčenský sirotinec v Rožňave oslávil 10.11.1914 31. výročie svojho založenia. Chovanci položili vence na hrob zakladateľa - biskupa Štefana (István) Czékusa a jeho manželky.