A küzdők karácsonya
Dobročinný ženský spolok v Rožňave organizoval aj v decembri 1914 dobročinné zbierky pre vojakov. Krajinské umelecko-priemyselné múzeum v Budapesti (MR) vydalo príležitostné medaily v decembri 1914. Záujemcovia si ich môžu objednať a prezrieť makety na úrade mešťanostu. Okrem toho Krajinský úrad pre vojenskú pomoc vydal príležitostné pohľadnice. Zisk z týchto podujatí bude poukázaný pre vojnové siroty.