Száz éves intézet
Biskupský kňazský seminár v Rožňave oslávil 100. výročie svojho vzniku. Vzhľadom na vojnové udalosti sa konala len malá spomienková slávnosťv uzavretom kruhu. Neskôr sa plánuje zorganizovať verejnú oslavu.