A rozsnyói megyés püspök üdvözlése - Pósch, Jozef
Rožňavský biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki bol menovaný skutočným tajným radcom. Pri tejto príležitosti sa konalo 29.11.1914 slávnostné zhromaždenie, na ktorom predniesol mešťanosta Jozef (József) Pósch pozdravnú reč.