Pályazat járásbirói állásra
Kráľovský okresný súd v Jesenskom vydal oznámenie o usporiadaní konkurzu na obsadenie miesta okresného sudcu. Termín ukončenia je daný do dvoch týždňov od tretieho uverejnenia textu v novinách Budapesti Közlöny.