Egyházfelügyelő beiktatás - -k-ö
Lesný úradník Viktor Kellner z Dobšinej bol menovaný cirkevným dozorcom v Kobeliarove po úmrtí profesora Dr. Rudolfa (Rezső) Hazslinszkého z Rožňavy. Obec potrebuje pomoc po ničivom požiari. Preukázal sa aj nový madý učiteľ Emil Rozska.