Uj közjegyző Rimaszombatban
Alexander (Sándor) Medveczky sudca Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote bol menovaný verejným notárom v januári 1902. Toto vymenovanie spôsobilo podozrenie, že jedného z hlavných kandidátov na toto miesto Dr. Samuela Perecza, zástupcu verejného notára, ktorý asi jeden rok viedol kanceláriu zosnulého Viktora (Victora) Beliczkého a to k všeobecnej spokojnosti - obišli pri výbere kandiátov.