Bányászgyülés
Správa hovorí o zasadnutí boršodsko-gemerskej sekcie Krajinskej uhorskej baníckej a hutníckej spoločnosti v Rožňave dňa 22.03.1902. Na prednáške popredného banského odborníka Gustáva (Gusztáv) Eiseleho: Náčrt ku kamenouhoľným baniam Westphalia sa zúčastnil veľký počet záujemcov.