Kérelem a kőműves és ács polgártársakhoz
Výzva k murárom a tesárom v Rožňave, aby zvážili zotrvanie v koalícii s vládnou stranou. Apelujú na ich vždy správne rozhodnutia, ktoré aj v minulosti prispeli k budovaniu nezávislosti Maďarska.