Az egyesült gömöri magnezit részvénytársaság
Polročná bilancia účastinnej spoločnosti Gemerské zlúčené magnezitové závody. Keďže výroba nie je zatiaľ v prevádzke obchodný zisk sa nejaví. Základný kapitál spoločnosti je 250.000 korún